Klik hier voor onze openingstijden
De Vlasroot 2A, 5555 KR Valkenswaard
040 204 5859

Workout Healthclub biedt ruime mogelijkheden voor wat betreft cardio-fitness en circuittraining. Een grote trainingszaal met diverse cardio apparatuur om aan de conditie te werken, een grote vrije trainingshoek en natuurlijk ontbreken ook de 'gewone' fitnesstoestellen niet. Onze gediplomeerde instructeurs & instructrices zorgen ervoor dat u snel bekend bent met en gewend bent aan onze diverse sportmogelijkheden. Zij zorgen er tevens voor dat u regelmatig getest wordt en een nieuw trainingsschema krijgt. Graag nodigen wij u dan ook van harte uit om eens te komen kijken wat wij u te bieden hebben.

Proefles

Voor het volgen van een proefles kunt u binnenlopen wanneer het u uitkomt, natuurlijk kunt ook ook vantevoren bellen om een afspraak te maken. Wij zullen u tijdens deze les een goede indruk kunnen geven over onze werkwijze en u helpen een plan van aanpak te maken om uw doelen te behalen. Bij het fitnessen gaat het deze les vooral om kennis te maken met de toestellen.

Consultatie of advisering

Bij specifieke vragen over blessures of andere klachten kunt u altijd bij ons terecht. Samen met u en ons health-software programma werken wij een trainingsschema uit om de blessure of klacht te ontzien, of juist aan te pakken. Ook op het gebied van voeding en dieet kunnen wij u prima van dienst zijn.

Het trainingsschema

Na de proefles hebben wij een goed beeld gekregen van uw conditie en spierniveau. In overleg met u kunnen wij aan de hand van verschillende gegevens een schema samenstellen. Dit schema wordt op verzoek om de 6 weken aangepast. Dit om te zorgen dat er geen gewenning optreedt en u elke periode weer op een nieuwe, intense en uitdagende wijze traint.

Byloth Impulse Zone

Wij beschikken over een Byloth Impulse Zone. 

Bekijk hier de video over dit geweldige apparaat!

Contactgegevens

Telefoon:

040-2045859

E-mail:

Openingstijden

Maandag  08:30 - 22:00
Dinsdag 08:30 - 22:00
Woensdag 08:30 - 22:00
Donderdag 08:30 - 22:00
Vrijdag 08:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 13:00
Zondag 09:30 - 13:00